Wij ondersteunen projecten, instellingen en sportactiviteiten. Ieder jaar zoeken wij een stichting, vereniging of goed doel uit wat wij een warm hart toedragen. Voor 2022 hebben wij onze steun toevertrouwd aan het Ronald McDonald Kinderfonds en het vrouwenvoetbal bij Sparta in Rotterdam.


Zieke kinderen voelen zich beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind. Mobiliteit mag dan nog zo goed geregeld zijn, als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het belangrijkst. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind. Maar ze moeten veelal uren reizen van huis naar ziekenhuis. Zij hebben je hulp nodig, vandaag nog.

Kim Remijnse (Sparta) in actie

Op het Kasteel in Rotterdam hebben de Sparta vrouwen hun thuisbasis. Voor het tweede seizoen steunen wij Kim Remijnse als persoonlijke sponsor. De Zeeuwse bemant de 6 of 8 positie in het veld. Haar shirt van afgelopen seizoen hangt daarom ook prominent in ons kantoor aan de muur. Sinds seizoen 2021/2022 komt Sparta vrouwenvoetbal zowel in de Beloftencompetitie als in de amateur vrouwenvoetbal competitie (hoofdklasse) uit. De toetreding tot de Beloftencompetitie is een geweldige stap binnen talentontwikkeling en het perspectief voor speelsters met een voetbaldroom.

Sponsoring in de afgelopen jaren

De vrouw achter Mama Taxi is Zizi Fernandes

Mama Taxi is een sociale onderneming die de diverse Rotterdamse samenleving weerspiegelt en omarmt, met oog voor mens en milieu. Mama Taxi levert winst en waarde. De vrouw achter Mama Taxi is Zizi Fernandes. Deze Rotterdamse komt uit de bankensector heeft zich altijd ingezet voor maatschappelijke initiatieven en non-profitorganisaties. En ze heeft altijd geweten dat ze iets terug wil geven aan ‘haar continent’ Afrika en de wereld. Stichting Mama Taxi biedt een intensief educatieprogramma, waar etnische vrouwen met een duidelijke afstand tot de arbeidsmarkt hun vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling verder kunnen opbouwen. 

Trinity Hospital Muona te Limbe

Passion for People is een stichting die zich bezig houdt met de ondersteuning en verdere ontwikkeling van het Trinity Hospital Muona te Limbe, in het zuiden van het Afrikaans derde wereld land Malawi. Meer in het bijzonder op het terugdringen van de hoge sterftecijfers van kraamvrouwen en (ongeboren) jonge kinderen door het aanbrengen van structurele verbeteringen in de erbarmelijke omstandigheden van de huidige zorg. Focus op hulpmiddelen, opleidingen en infrastructuur. Helpt u mee?”

U kunt Zeldzame Ziekten Fonds meehelpen

Ongeveer één miljoen Nederlanders – meer dan 6 procent van onze bevolking – heeft te maken met een zeldzame aandoening. Tegen dit angstwekkende feit strijdt het Zeldzame Ziekten Fonds al sinds 2005. Vooral kinderen hebben helaas te maken met een zeldzame aandoening. Per jaar komen circa 14.000 van hen te overlijden. Verder staan de gezinnen waar deze kinderen deel van uitmaken er vaak alleen voor, terwijl vanuit de overheid en diverse fondsen miljoenen beschikbaar zijn voor ‘bekende’ ziekten. Het Zeldzame Ziekten Fonds vindt dit onacceptabel. U kunt meehelpen door een donatie te doen.