Workforce management is het proces dat zorgt voor de optimale balans tussen de arbeidsbehoefte (soort werk, hoeveelheid werk, etc.) en de medewerkerscapaciteit, de competenties, de arbeidskosten en de klant- en medewerkerstevredenheid binnen uw organisatie.

Het proces omvat alle activiteiten die nodig zijn om uw bedrijf op strategische wijze te managen op het gebied van forecasting, roosterplanning, het registreren van de gewerkte tijden en het analyseren van de geroosterde en geregistreerde uren.

Censys BV heeft gekozen voor WorkForce Pro als softwareapplicatie voor workforce management (WFM). WorkForce Pro voorziet enerzijds in een roosterplanningsysteem en anderzijds in de verwerking van de urenregistratie.​

  • De uit te voeren arbeid en de daarvoor beschikbare medewerkers worden door WorkForce Pro geheel automatisch verwerkt tot een dienstroostervoorstel.
  • De roostergenerator maakt alle noodzakelijke afwegingen om te komen tot een efficiënte personeelsplanning. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen in tijd en geld.
  • Dienstroosters, kloktijden en urenstaten worden op de achtergrond door het roosterprogramma verzameld en klaargezet in de urenregistratie.
  • Met behulp van duidelijke overzichten kunt u de verzamelde informatie eenvoudig op juistheid controleren. Na goedkeuring worden toeslagen en inhoudingen geconsolideerd voor de salarisverwerking en absentsaldi bijgewerkt.

Applicatie voor efficiënt dienstrooster

Door het implementeren van de gebruikersbehoefte kunnen wij het u zo makkelijk mogelijk maken met WorkForce Pro. De applicatie maakt alle noodzakelijke afwegingen om tot een efficiënt dienstrooster te komen.

Dat scheelt u veel puzzelwerk. WorkForce Pro koppelt de arbeid die moet worden uitgevoerd aan de beschikbare medewerkers met de juiste competenties en genereert daarmee een roostervoorstel. Het programma verzamelt op de achtergrond gewerkte uren vanuit de roosters, geklokte tijden en urenstaten.

Deze staan vervolgens klaar in de urenregistratie die u kunt koppelen aan uw salarisadministratie voor uitbetaling. Daarbij berekent WorkForce Pro uiteraard de juiste toeslagen per medewerker, per dienst et cetera.

Er is nog veel meer waarmee WorkForce Pro uw werk efficiënter maakt!

  • Het programma koppelt met HRM- en salarisapplicaties.
  • Het genereert automatisch de roosters waarmee u en uw medewerkers uit de voeten kunnen.
  • WorkForce Pro integreert wetten, cao’s , arbeidscontracten en toeslagen op individueel -of dienstniveau.
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands