Snel declareren

Met de VECOZO module binnen Pitane Mobility heeft u de mogelijkheid zorgvervoer ritten te plaatsen op een declaratie en deze snel te exporteren naar geldig importbestand.

U kunt binnen de software meerdere declaraties openen voor verschillende zorgverzekeraars waarbij op basis van rit instellingen de ritopdracht op de juiste declaratie wordt geplaatst.

Wanneer u de declaratie afsluit kunt u deze indienen bij VECOZO en kunt u een nieuwe declaratie openen voor het verzamelen van de ritopdrachten van de nieuwe periode.

Wanneer VECOZO de declaratie afkeurt heeft u de mogelijkheid het retourbestand te importeren in de Pitane Mobility Software, zo krijgt u snel een overzicht van foutieve gegevens in de ingediende declaratie en kunt u deze corrigeren binnen de software om vervolgens de declaratie opnieuw aan te bieden.

Voor groot en klein

De Pitane Mobility VECOZO module wordt naast losstaande module voor Pitane Mobility Cloud gebruikers ook geleverd als toevoeging op de Pitane Mobility webeditie. Zo kunt u ook de module VECOZO gebruiken wanneer u enkel gebruik wenst te maken van de webeditie. 

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands