Installeren jullie automatisch versie 10 op de cloud servers?

Nee, gebruikers van de Taxis Pitane Business Suite kunnen normaal blijven doorwerken met de huidige versie van hun software. De huidige versie 9 van de software blijft onderhouden worden tot 1 januari 2019, inclusief de beschikbaarheid van de Taxis Pitane Business Suite helpdesk.

Moet ik overstappen naar versie 10 wanneer ik extra licenties aanschaf?

Nee, wanneer men de bestaande licenties wenst uit te breiden is geen sprake van automatisch aanpassen van de software naar versie 10.

Kan men beide versies van de software door elkaar heen gebruiken?

Ja, beide versies van de software zijn door elkaar heen te gebruiken. Het spreekt voor zich dat de functionaliteit per versie beperkt is. Deze mogelijkheden kunnen op een later tijdstip worden opgeheven wanneer sprake is van van de geplande database upgrade in het laatste kwartaal van 2017 (SQL server 2016 EOL aankondigingen). 

Is de upgrade naar Pitane Mobility versie 10 helemaal gratis?

Nee, voor de upgrade van deze versie moet men maandelijks extra het prijsverschil betalen aangezien versie 10 een stuk duurder is dan zijn voorgangers. Alle updates binnen een bepaalde versie blijven uiteraard wel gratis binnen de huurperiode van de software. Voor bestaande gebruikers van de software hebben we uiteraard een upgrade tarief beschikbaar.

Wijzigen mijn contracten wanneer we overstappen naar de nieuwe versie?

Nee, de huidige contracten blijven ongewijzigd en worden enkel aangepast met het prijsverschil tussen het bestaande contract en de tarieven van de nieuwe software.

Zijn alle functies beschikbaar binnen de eerste release Pitane Mobility versie 10?

Nee, alle functies voor de logistiek, groepsvervoer, planning en datacommunicatie op uw centrale, inclusief ritstaatverwerking en verloning zijn beschikbaar. Administratieve functies zoals orderverwerking en facturatie volgen later dit jaar en worden verwacht in de loop van het tweede kwartaal. Het is uiteraard mogelijk om deze functies binnen Taxis Pitane versie 9 nog te blijven gebruiken aangezien beide versies door elkaar heen kunnen worden gebruikt.

In welke talen is Pitane Mobility versie 10  standaard beschikbaar?

De software kan standaard worden gebruikt in het Nederlands en Engels maar kent drie optionele talen zoals Frans en Duits en een extra taal die men eenvoudig kan importeren zoals Italiaans, Spaans, etc.

Moet ik extra betalen voor vreemde talen in Pitane Mobility versie 10?

Ja, deze uitbreiding is beschikbaar in de module Graphical User Interface / Internationalisering en is tevens gekoppeld aan de Internationale helpdesk. De software wordt standaard in één ‘native’ taal naar keuze geleverd.

Kan ik de Pitane Mobility Desktop software versie 10 op eigen computers draaien?

Ja, wanneer uw computers geschikt zijn om 64 bit software te draaien kunt u de desktop editie van Pitane Mobility versie 10 zelf beheren op eigen computers.

Kan ik de Pitane Mobility Web Editie 10 op eigen computers draaien?

Nee, de Pitane Mobility Web Editie versie 10 kan enkel worden gebruikt via een web account wat u dient aan te vragen als uitbreiding op uw basis licenties. De software kan worden gebruikt met alle laatste versies van de bekende browsers (Safari, Chrome, Firefox en Internet Explorer).

Kan ik enkel een Pitane Mobility Web Editie versie 10 aanschaffen?

Uiteraard kunt u enkel gebruik maken van de Pitane Mobility Web Editie versie 10 zonder u hoeft te beschikken over een cloudserver. Raadpleeg onze afdeling verkoop voor meer informatie hieromtrent.

Is een uitbreiding Pitane Mobility Web Editie versie 10 een extra licentie?

Nee, om gebruik te kunnen maken van een web editie van de software dient u de bestaande basis gebruikerslicentie uit te breiden met de add-on web editie. U kunt dan inloggen of op de desktop editie of op de webeditie met uw gebruikerslicentie.

Werken alle externe hardware koppelingen binnen de Pitane Mobility versie 10.

Nee, wanneer er geen 64 bits versie van uw stuurprogramma’s beschikbaar zijn kunnen we deze helaas niet opnemen in de nieuwe software. Om dit probleem op te lossen hebben wij wel een gratis Pitane Mobility host beschikbaar die u bij de Pitane Mobility Web Editie kunt installeren op uw eigen computer.

Hoe kan ik de upgrade bestellen of een offerte ontvangen?

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands