Pitane Mobility Coach is Q1 2020 beschikbaar

Of het nu om dagtochten, touring , relatiebeheer of facturatie gaat, onze software zal u op een innovatieve manier begeleiden.

Pitane Mobility Coach
gaat veel verder dan alle software die op dit ogenblik in de branche beschikbaar is. Onze planningsmodule weet exact routes te berekenen die rekening houdt met beperkingen zoals maximale hoogte via viaducten en de aanwezigheid van busbanen.

Als jarenlange leverancier van planningssystemen weten wij als geen ander hoe te plannen, waarbij het mogelijk wordt om de touropdrachten, het groepsvervoer en overige activiteiten op een overzichtelijke manier te presenteren op het beeldscherm.

Onze software besteed eveneens veel aandacht aan het online reserveren van bussen. Via het klantenportaal kan men offertes aanvragen en realtime beschikken over kostprijzen.

 Innovatie en realtime koppelingen zijn onze standaard

Pitane Mobility heeft samen met bekende leveranciers van boordcomputersystemen een koppeling ontwikkeld en beschikt over de meest innovatieve apps voor chauffeurs en klanten.

Natuurlijk zijn er ook export interfaces naar diverse financiële pakketten beschikbaar voor debiteur stamgegevens en de bijbehorende factuurregels of journaalposten.

Het Pitane Mobility Coach basispakket is eenvoudig uit te breiden met verschillende extra modules zoals urenregistratie en onderhoud wagenpark.

De software werkt volledig vanuit uw vertrouwde Internet Explorer, Safari, Firefox of Chrome software en staat veilig bij ons in de cloud. Geen extra investeringen meer en 24/7 beschikbaar waar u zich ook bevindt.

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands