PITANE MOBILE V3

Nieuwe app biedt nu alle chauffeurs van taxibedrijven een eigen Pitane Mobility App

ijdens de bekendmaking van de geplande nieuwe ontwikkelingen voor 2019 stond de komst van een nieuwe standaard app voor alle vervoersbedrijven hoog op de agenda. Hoe mooi zou het worden met één app verschillende taxibedrijven te kunnen bedienen?

Pitane Mobility introduceert een totaal vernieuwde versie van Pitane Mobility Online geschikt voor iOS en Android. Een uitkomst voor alle chauffeurs die diensten aanbieden bij verschillende vervoersbedrijven.De belangrijkste toevoeging in deze chauffeursapp is wellicht de mogelijkheid om de app te koppelen aan één of meerdere vervoersbedrijven.

Tijdens het opstarten van de app biedt deze de chauffeur de mogelijkheid te koppelen met het standaard bedrijf of tijdelijk te verbinden met een ander bedrijf. Met hetzelfde gemak kan men de selectie aanpassen vanuit de app.

Beperkte beheerslasten voor uw bedrijf.

De beheerslasten van mobiele apparaten is met Pitane Mobility Online V3 tot een minimum beperkt. In tegenstelling tot vorige oplossingen hoeft het apparaat niet geregistreerd te worden in een beheer tool. De gebruiker download de app uit de Google PlayStore of AppStore waarna het zichzelf installeert.

De gebruiker hoeft daarna nog slechts in te loggen met het e-mailadres en wachtwoord dat hij automatisch heeft ontvangen van de beheerder van het Pitane Mobility netwerk. Daarna kunnen ritten aan de gebruiker worden toegewezen en zijn alle functies beschikbaar.

Kan ik de app gebruiken wanneer ik een boordcomputer heb?

Uiteraard, de Pitane Mobility App werkt perfect naast uw boordcomputer met datacommunicatie. Natuurlijk moet u de boordcomputer bedienen zoals voorheen maar de app werkt synchroon mee en biedt veel toegevoegde waarde en functies die uw BCT niet heeft.

Zo ontvangt u eveneens de ritopdrachten op de app en weet men altijd de weg. U ontvangt routeaanwijzingen naar de ophaallocatie en bestemming van de passagier. Pitane Mobility Online V3 registreert een bewijs van levering door het plaatsen van een handtekening of het registreren van een QR codescan. Extra kosten worden onderweg automatisch op de rittenstaat verwerkt en vele functies zoals werkroosters, planningen en formulieren zijn beschikbaar.

Waarom een standaard app op de markt brengen?

De nieuwe app is de basis van alle nieuwe technologie die we momenteel bouwen en in de toekomst automatisch beschikbaar stellen aan onze apps gebruikers. Zo moet men denken aan de integratie van verschillende betaalsystemen die de reiziger dan kan gebruiken via directe interactie met de chauffeursapp.

Is er nog ruimte voor maatwerk binnen deze nieuwe technologie?

Zeker, Pitane Mobility Online V3 is een modulair concept waarbij wij binnen eenzelfde app opties kunnen in- of uitschakelen per bedrijf en maatwerk blokken kunnen aanbieden. Zo kan men denken aan extra functies voor doelgroepenvervoer, extra functionaliteit voor chauffeurs bij een specifiek vervoersbedrijf of modules voor klanten en- of ritaanvragen.

Meer informatie, bel ons vandaag nog +31 40 7440545

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands