Marinus van Meelweg 12

5657 EN Eindhoven

+31 40 7440545

+32 9 2980 934

Gerrit Saey

Algemeen directeur

Als algemeen directeur bestaat zijn taak uit het plannen, aansturen en coördineren van de bedrijfsvoering. Als ontwerper van Pitane Mobility vind je hem bijna dagelijks bij klanten voor ontwikkeling van de maatwerk software.

Jeroen Saey

Software engineer

Houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van applicaties, programmeren en het testen van programmatuur. Als software engineer draagt hij verantwoordelijkheid voor het gehele proces van het omzetten van wensen, problemen of vragen naar concrete software-oplossingen. 

Sam Saey

Account Manager

Naast de reguliere ondersteuning op onze helpdesk komt u hem ook tegen tijdens Pitane Mobility opleidingen, eerste kennismakingsgesprekken en is hij het aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot de verkoop van Pitane Mobility diensten.

Erika Brandt

HR & Finance

Verantwoordelijk voor het ondersteunen en adviseren van ons team en de financiële administratie. Zij houdt toezicht op de naleving van arbeidsvoorschriften en -wetgeving.

Arno de Graaf

Support

Hij is het aanspreekpunt op onze Pitane Mobility helpdesk en handelt de ingezonden tickets af. Hij is verantwoordelijk voor het verzorgen van de reguliere updates van onze cloud oplossingen. Arno is eveneens verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe e-learning onderdelen voor Pitane Mobility.

Job interview

Vacature

Servicedesk medewerkers(s)

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière en heb je interesse om ons team te versterken? In deze functie heb je de verantwoordelijkheid voor alle eerstelijns support. Jij zorgt er elke dag weer voor dat alle Pitane Mobility applicaties en cloudserver beschikbaar zijn en zonder problemen door kunnen blijven draaien. Reageer dan snel!

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands
Bezoek ons op TwitterBezoek ons op FacebookBezoek ons op LinkedIn