Gerrit Saey

Algemeen directeur

Als algemeen directeur bestaat zijn taak uit het plannen, aansturen en coördineren van de bedrijfsvoering. Als ontwerper van Pitane Mobility vind je hem bijna dagelijks bij klanten voor ontwikkeling van de maatwerk software.

Sam Saey

Account Manager

Naast de reguliere ondersteuning op onze helpdesk komt u hem ook tegen tijdens Pitane Mobility opleidingen, eerste kennismakingsgesprekken en is hij het aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot de verkoop van Pitane Mobility diensten.

Jeroen Saey

Software engineer

Houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van applicaties, programmeren en het testen van programmatuur. Als software engineer draagt hij verantwoordelijkheid voor het gehele proces van het omzetten van wensen, problemen of vragen naar concrete software-oplossingen. 

Erika Brandt

HR & Finance

Verantwoordelijk voor de financiële administratie en het ondersteunen en adviseren van ons team. Zij houdt toezicht op de naleving van alle regelgeving en arbeidsvoorschriften.

Marleen de Boer

Administratie

Niet alleen het eerste aanspreekpunt voor onze klanten maar biedt ook al haar collega’s een administratief ondersteunende rol gedurende het hele werkproces.

Job interview

Vacature

Servicedesk medewerkers(s)

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière en heb je interesse om ons team te versterken? In deze functie heb je de verantwoordelijkheid voor alle eerstelijns support. Jij zorgt er elke dag weer voor dat alle Pitane Mobility applicaties en cloudserver beschikbaar zijn en zonder problemen door kunnen blijven draaien. Reageer dan snel!

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands