KOPPELING ADSOLUT

Pitane Mobility en koppeling met Adsolut biedt Vlaamse KMO een compleet agenda pakket

Adsolut is wellicht een van de meest complete oplossingen voor boekhouders, accountants en kmo’s want naast een uitgebreid boekhoudpakket bevat de software een klantenportaal, beheersoftware en een administratief pakket.
Pitane Mobility biedt sinds deze maand ook een volledige koppeling met Adsolut zodat alle gemaakte facturen zonder zorgen worden overgedragen via een API naar Adsolut. De koppeling is inclusief de controle en aanmaken van de relaties en de OGM of gestructureerde mededeling. Bestaat de relatie niet dan maakt Pitane Mobility de gegevens automatisch aan in de Adsolut software.

Belgische btw-aangiftes, de btw-eindejaarslisting, de intracommunautaire opgave en zelfs de fiches 281.50 en Intrastat-aangifte verlopen allemaal elektronisch. Of u nu een of meerdere aangiftes moet verwerken, Adsolut bezorgt ze steeds in het vooropgestelde formaat zodat u ze snel en makkelijk kunt indienen bij de betreffende administraties.

Financiële status van uw klant is cruciale informatiebron

Met Adsolut kunt u uw bankafschriften zowel manueel als elektronisch verwerken. Via CODA-bestanden verloopt het proces automatisch en dus veel sneller. Betalingen aan leveranciers voert u uit in enkele klikken – gedaan met het nodeloos overtypen van betaalgegevens. En wenst u uw klanten te domiciliëren, dan worden ook deze opdrachten in enkele klikken naar uw bank verstuurd.

Over Wolters Kluwer in België

Professionals in tal van sectoren doen een beroep op Wolters Kluwer voor gespecialiseerde informatie en technologische oplossingen. Onze informatieoplossingen, software en opleidingen ondersteunen hen elke dag om gefundeerde beslissingen te nemen en efficiënter te werken.

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands