Klimaatneutrale vervoersoplossing Taxi & Meer de Groene Betuwe kiest voor Pitane Mobility

TAXI & MEER de Groene Betuwe werd op 1 februari 2004 opgericht door Henk Houth om te gaan zorgen voor passende klimaatneutrale vervoersoplossingen. 

Het bedrijf is aangesloten bij DVG Personenvervoer (De Vier Gewesten) en verzorgt het VGZ ziekenvervoer voor inwoners uit de gemeenten Buren, Neder-Betuwe, Renswoude, Rhenen en Veenendaal en de plaatsen Amerongen, Buurmalsen, Deil, Geldermalsen, Leersum, Meteren, Overberg en Tricht.

Sinds de oprichting in 2004 rijdt TAXI & MEER de Groene Betuwe alle kilometers (beladen en onbeladen) klimaatneutraal. Zij compenseren de CO2-uitstoot volledig door bosaanplant en investeringen in duurzame energie.

Zo hebben zij een eigen “klimaatbos” aangeplant, bestaat het wagenpark uit A-label voertuigen, zijn zonnepanelen geïnstalleerd, maakt een hybride, een plug-in hybrid, een full-electric van en een tweetal volledig elektrische taxi’s deel uit van het wagenpark, wordt op kantoor hierpapier van olifantsgras en 100% recycled enveloppen gebruikt.

Sinds januari 2013 is onze bedrijfsvoering volledig klimaatneutraal. Hierbij focussen zij zich op een vermindering van CO2 uitstoot, jaarlijks met tenminste 10%. 

Henk Houth, oprichter/directeur van TAXI & MEER de Groene Betuwe:

Investeren in klimaatneutrale bedrijfsvoering is investeren in kwaliteit van leven. Niet alleen voor nu, maar zeker ook voor later. Onze klanten zorgen zo voor een bijdrage aan het milieu zonder er meer voor te betalen. Sterker nog, TAXI & MEER is veelal goedkoper dan reguliere taxibedrijven!”. 

Foto: TAXI & MEER de Groene Betuwe

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands