Pitane Mobility is ICT partner van Mama Taxi

Mama Taxi is een private vrouwelijke chauffeursdienst. De vrouwelijke chauffeurs werken voor topfunctionarissen uit de zakelijke wereld, de politiek en het corps diplomatique. Mama Taxi biedt eersteklas, luxueus vervoer voor zakelijk Rotterdam. En dat alles in 100% elektrische auto’s uit het topsegment. 

Maar Mama Taxi is méér!

Mama Taxi is namelijk een maatschappelijke springplank voor vrouwen van alle etnische origine (alle nationaliteiten) die het tij willen keren. Het gaat om vrouwen met een duidelijke afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij leiden hen op tot professionele, klantvriendelijke, representatieve chauffeurs en bieden hen een baan, en daarmee een kans om vooruit te komen op eigen kracht.

Mama Taxi is geen gewone taxidienst. Als deelnemend bedrijf sluit u zich bij Mama Taxi aan en kunt u desgewenst via de speciale Mama Taxi app onze diensten oproepen. Deze exclusiviteit garandeert een hoge service voor u als klant, én veiligheid voor onze chauffeuses.

Mama Taxi gaat voor duurzaam vervoer. Ze rijden 100% elektrisch. De klanten worden met zorg vervoerd in auto’s uit het topsegment, zoals de luxueuze Tesla Model S.

Mama Taxi Rotterdam staat voor Maatschappelijk Verliefd Ondernemen.

Maar van liefde alleen kan niemand leven. Mama Taxi zoekt investeerders, sponsors en ambassadeurs. Helpt u mee aan een community rondom Mama Taxi op te bouwen? En hierdoor de kansen van vele vrouwen te verbeteren? Zij bieden u de kans om van dit project ook uw project te maken, uw winst, uw waarde.

Wij nodigen u uit om te investeren in Mama Taxi.

Foto: Zizi Fernandes

www.mama-taxi.com
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands