Vanaf oktober 2019 is de nieuwe Pitane Mobility DRIVER applicatie beschikbaar voor zowel iOS als Android toestellen. Censys ontwikkeld sinds 2010 chauffeurs applicaties waarbij wij zijn begonnen met de V1 applicatie via SOAP communicatie. De nieuwste applicatie V3 biedt nieuwe mogelijkheden voor uw chauffeur en komt uiteraard in een volledig nieuw jasje.

GPS

Het is altijd fijn om in contact te kunnen blijven met uw chauffeurs, ook wanneer zij niet in de wagen zitten. Wanneer een chauffeur een actieve dienst heeft wordt er via de applicatie per minuut een locatie verstuurd en blijft het contact tussen centrale en chauffeur bestaan, zelfs wanneer hij de aankomsthal van Schiphol in loopt.

KOSTEN

Het komt voor dat uw chauffeur extra kosten heeft op een ritopdracht. Denk hier bijvoorbeeld aan wachttijd, parkeerbonnetjes of tol kosten. Het is belangrijk dat deze kosten terug te vinden zijn bij de juiste opdracht. Via de applicatie bieden wij chauffeurs de mogelijkheid kosten te boeken per opdracht of op dienst niveau.

PERSOONLIJK ACCOUNT

RITINFORMATIE

Voor instructies over de werking van de applicatie verwijzen wij u graag door naar ons E-Learning platform www.pitane.tv.
en_GBEnglish (UK)
nl_NLNederlands en_GBEnglish (UK)