MAATWERK APPLICATIE

Met de Pitane Mobility maatwerk applicatie bepaalt de klant de look-and-feel van zijn telefoon of tablet applicatie. De applicatie wordt in samenspraak met de klant volledig uitgewerkt als moqup en wordt bij groen licht vanuit de klant volledig uitgewerkt door onze developers.

Doorlooptijd van leveren van een applicatie op basis van maatwerk wordt altijd besproken bij het bespreken van lijst van functies en maken van moqups.

Maatwerk applicatie:
1. Keuze uit functionaliteiten
2. Eigen ontwerp en huisstijl
3. Onder eigen naam in stores

De Pitane Mobility maatwerk applicatie brengt eenmalige ontwikkelings- / publicatie kosten met zich mee welke op basis van uurtarief en nacalculatie in rekening gebracht worden. Voor onderhoudt op de applicatie zoals behoudt van de API koppeling betaald u een vast bedrag per maand. 

GEPERSONALISEERDE APPLICATIE

De Pitane Mobility gepersonaliseerde applicatie wordt geleverd aan klanten welke genoegen nemen met de standaard Pitane Mobility applicatie maar graag hun eigen merk in de stores willen plaatsen.

Klanten en chauffeurs kunnen deze applicatie downloaden en zijn direct verbonden met de juiste centrale zonder enige andere configuratie aan de applicatie. De applicatie is onder eigen naam terug te vinden in de stores en zal een eigen logo hebben indien aangeleverd conform spelregels. 

Maatwerk op de gepersonaliseerde applicatie is niet mogelijk, de functionaliteiten blijven de standaard zoals deze ook terug te vinden zijn in de Pitane Mobility applicatie.

Gepersonaliseerde applicatie:
1. Eigen ontwerp en huisstijl
2. Onder eigen naam in stores

De Pitane Mobility gepersonaliseerde applicatie brengt eenmalige ontwikkelings- / publicatie kosten met zich mee. Voor onderhoudt op de applicatie zoals behoudt van de API koppeling betaald u een vast bedrag per maand. 

STANDAARD PITANE APPLICATIE

De Pitane Mobility standaard applicatie wordt geleverd door Censys B.V. en betreft een applicatie voor alle aangesloten vervoersbedrijven. De applicatie biedt een gevarieerd aantal functionaliteiten. Het in of uitschakelen van functionaliteiten is niet mogelijk in deze applicatie.

De klant en chauffeur kan zichzelf koppelen aan een vervoersbedrijf door middel van een activeringscode. Deze code zal door het vervoersbedrijf gepubliceerd of gecommuniceerd moeten worden aan zijn of haar klanten en chauffeurs. 

Standaard applicatie:
1. Standaard applicatie (geen aanpassingen mogelijk)
2. Geen ontwikkelingskosten

De standaard Pitane Mobility applicatie brengt maandelijkse kosten met zich mee voor behoudt en onderhoud van de API koppeling.
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands