Wij zijn marktleider in slimme online mobiliteitsoplossingen.

Toch hebben wij nog meer te bieden en stellen ruim 30 jaar ervaring in de sector graag ten dienste van uw bedrijf. Vervoersbedrijven denken soms onterecht dat het geld verdiend wordt achter het stuur, in plaats van achter de rekenmachine en de tekentafel. Er valt vaak veel te besparen door de inzet van mensen en het wagenpark te optimaliseren.

Analyseren van bedrijfsprocessen

Analyseren van bedrijfsprocessen en doorlichting van de organisatie is niet eenvoudig en moet professioneel en zonder teveel emotie worden uitgevoerd. Vervoersbedrijven zijn het niet gewend om hun eigen organisatie tegen het licht te houden. Daarom is het ook verstandig om dit door een ervaren externe deskundige te laten doen.

Wij hebben de kennis, ervaring en omvang om ieder vervoersvraagstuk optimaal in te vullen. Of u nu op zoek bent naar een totaaloplossing of advies wenst voor een specifiek onderdeel, onze deskundigheid is beschikbaar.

Innovativiteit door de jaren heen

Reeds in 1993 kopten de Belgische kranten de primeur dat een taxibedrijf te Gent in staat was om via de druktoetsen van een telefoon en zonder tussenkomst van een telefonist ritten te boeken. Het Gentse bedrijf werd trendsetter en het voorbeeld werd snel opgevolgd door Nederlandse taxibedrijven. 

Ruim 25 jaar later zijn wij nog even innovatief en leest men via de sociale media dat wij visueel plannen aanbieden op speciale ‘plantafels’ voorzien van Pitane Mobility Rio software. De gemeenschappelijke deler van deze ontwikkelingen: de passie waarmee wij steeds op zoek gaan naar innovatieve oplossingen.l

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands